Interaktivni prijavni obrazec

Za naročnika smo ustvarili pristajalno stran in spletno aplikacijo v obliki interaktivne prijavnice, ki je uporabnika informirala o dogodku in ga vodila skozi prijavni proces. 

Izziv

Naročnik Pivovarna Laško je za dogodke v sklopu projekta Legendarno doživetje potreboval spletno stran in prijavnico, kjer so želeli posamezen dogodek na kratko predstaviti in čim več uporabnikov prepričati, da se prijavijo na Legendarno doživetje v Planici oziroma na tekmi NK Maribora.

Rešitev

Za naročnika smo ustvarili pristajalno stran z domeno legendarnodozivetje.si in spletno aplikacijo v obliki interaktivne prijavnice, ki je uporabnika vodila skozi zabaven proces oddaje osebnih podatkov, poleg tega pa je preizkusila njihovo znanje o Planici oziroma NK Mariboru ter jim omogočila, da so lahko na zelo enostaven način posneli in naložili svoj videoposnetek, kar je bila kasneje osnova za izbor finalistov natečaja. Poleg spletne strani smo izvedli še aktivacijo na družbenih omrežjih, s katero smo na spletni strani zbrali kar 9.028 različnih uporabnikov in skupno dosegli 1.437 prijav na Legendarno doživetje.

Rezultati

9.000+

Različnih uporabnikov na spletni strani

1.430+

Prijav na obe izvedbi Legendarnega doživetja

engagency-tudije-primerov-interaktivni-prijavni-obrazec