Animirani GIFi

Za naročnika smo ustvarili oznamčene gife za uporabo na družbenih omrežjih in drugih aplikacijah, z namenom promocije evropskega odbojkarskega prvenstva, ki je delno potekalo tudi v Sloveniji.

Izziv

V sodelovanju z naročnikom smo razmišljali o inovativnih pristopih, s pomočjo katerih bi dodatno poskrbeli za promocijo evropskega odbojkarskega prvenstva v Sloveniji in s katerimi bi pritegnili sledilce, da bi glas o EuroVolley 2019 delili tudi na svojih družbenih omrežjih.

Rešitev

Odločili smo se, da za naročnika ustvarimo oznamčene gife za uporabo na družbenih omrežjih (Instagram, Facebook …) in drugih aplikacijah (Viber, Messenger, Whatsapp …). Vsebina gifov se je osredotočala na datum evropskega prvenstva in logotip EuroVolley 2019, po le enem tednu pa je pet gifov nabralo skupno kar 155.000 ogledov, kar je zavidljiva številka predvsem zaradi dejstva, da se prvenstvo takrat sploh še ni začelo, saj nas je do pričetka EuroVolley 2019 ločil še več kot en mesec.

Rezultati

1.700.000+

Ogledov vseh štirinajstih gifov

Animirani GIFi

Pogovorni robot “Ljubo iz Ljubljane” je rezultat sodelovanja z Mestno občino Ljubljana, za katero smo želeli ustvariti pogovornega robota, ki bo uporabnikom omogočal hiter in enostaven dostop do želenih informacij.

Izziv

Postavljeni smo bili pred izziv ustvariti pogovornega robota za Mestno občino Ljubljana, ki bo uporabnikom omogočal, da na hiter in enostaven način dostopajo do informacij, ki so zanje kot občane najpomembnejše.

Rešitev

Projekt smo oblikovali z mislijo, da želimo ustvariti pogovornega robota, ki bo Ljubljančanom v veliko pomoč, ko bodo iskali informacije o zadevah, ki spadajo pod okrilje Mestne občine Ljubljana ter hkrati optimizirati delovni proces in razbremeniti sodelavce, ki skrbijo za spletno pomoč občanom. Rezultat našega dela je “Ljubo iz Ljubljane”, Facebook Messenger pogovorni robot, ki zajema raznolike vsebine – vse od najbolj priljubljenih LPP voznih redov, prostih parkirišč in BicikeLJ koles, do trenutnih gradbenih del, urnikov odvoza odpadkov pa do uporabnih povezav, aktualnih dogodkov in zabavnih kvizov.

Ljubo se uporabnikom, ki so naročeni na njegova obvestila, redno oglasi tudi z uporabnimi novicami o delu na cesti, zabavnimi nagradnimi igrami ali zgolj z novoletno čestitko.

Izjava naročnika

Sodelovanje z ekipo StartupMarketing je izjemno profesionalno, kreativno in polno navdiha. Nanje se lahko vedno zaneseš.
Karmen Žirovnik
menedžerka za marketing MOL

Rezultati

0 +
Uporabnikov chatbota
0 +
Naročnikov na chatbotova obvestila

Kontakt

Imaš vprašanje?  Kontaktiraj nas!

engagency-tudije-primerov-animirani-gifi