Klepetalni robot Ljubo

O aktivaciji

Za Mestno občino Ljubljana smo ustvarili klepetalnega robota Ljuba, ki ljubljančanom priskoči na pomoč pri iskanju koristnih informacij in jih obvešča o novostih v najlepšem mestu na svetu. Občani in turisti lahko v pogovoru z Ljubom med drugim preverijo prihod avtobusov, prosta parkirišča, zapore cest in mnogo drugega.

Projekt smo oblikovali z mislijo, da želimo ustvariti pogovornega robota, ki bo Ljubljančanom v veliko pomoč, ko bodo iskali informacije o zadevah, ki spadajo pod okrilje Mestne občine Ljubljana ter hkrati optimizirati delovni proces in razbremeniti sodelavce, ki skrbijo za spletno pomoč občanom.

Rezultat našega dela je “Ljubo iz Ljubljane”, Facebook Messenger pogovorni robot, ki zajema raznolike vsebine - vse od najbolj priljubljenih LPP voznih redov, prostih parkirišč in BicikeLJ koles, do trenutnih gradbenih del, urnikov odvoza odpadkov pa do uporabnih povezav, aktualnih dogodkov in zabavnih kvizov.

Ljubo se uporabnikom, ki so naročeni na njegova obvestila, redno oglasi tudi z uporabnimi novicami o delu na cesti, zabavnimi nagradnimi igrami ali zgolj z novoletno čestitko.

Naročnik

Mestna občina Ljubljana

Trajanje

december 2018 -

Quote

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam na hello@engagency.si ali izpolnite obrazec.​

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart